Industrislanger

Fleksible industrislanger

Fleksible industrislanger – generelle opplysninger

Fleksible industrislanger er designet for flytende, gassformige og faste medier (stoffer, produkter) som strømmer under trykk (tilførselsslanger) eller under sug og undertrykk (suge-/tilførselsslanger). Sammenlignet med en fast installasjon (rørledning) muliggjør de enkel montering, eliminering av vibrasjoner og bevegelser i installasjonen. Fleksible slanger er designet for variert bruk innen industri ved lavt og middels arbeidstrykk opptil titalls bar. De er delt inn i mange grupper, avhengig av tiltenkt bruk, materiale eller konstruksjon som brukes. Høyttrykksslanger bør søkes i HYDRAULIKK (HØYTTRYKK)-gruppen. Slanger for industriell pneumatikk er inkludert i PNEUMATIKK -gruppen, slanger for rengjøring og vasking (lavt og høyt trykk), måleslanger og smøreslanger – i riktige spesielle seksjoner.

De fleste slangene brukes direkte i form av ferdige fleksible trykkslanger, komplett med monterte koblinger. Koblinger, beslag og klemmer presenteres først og fremst i delen INDUSTRITILBEHØR, noen ganger også sammen med en beskrivelse av individuelle grupper av slanger.

Tubes International produserer komplette slanger med beslag i alle typer presenterte industrislanger, i henhold til individuelle kundespesifikasjoner, med å velge slangen, koblingene og teknologien for å lage slangesett i samsvar med kravene som følger av bruksbetingelser og gjeldende forskrifter og standarder.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Type produkter:

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?