Hurtigkoblinger for industri i plast

CPC Lekkasjefrie

Hurtigkoblinger for industri i plast – generelle opplysninger

CPC-hurtigkoblinger i plast beregnet for markeder innen generell industri, biofarmasi, medisin, kjemi, mat og emballasjer. Versjoner av koblinger med stengeventiler forhindrer lekkasje, noe som øker brukersikkerheten. Et bredt utvalg av materialer gjør det mulig å velge hurtigkoblinger til nesten alle arbeidsforhold. Deres konstruksjon gjør det mulig å enkelt betjene dem med en hånd, og deres karakteristisk klikk lar deg være sikker tilkoblingen er effektiv. Mange versjoner av koblinger tillater tilkobling til gjengede, rør-, slange-, skottinstallasjoner osv. Hele utvalget av denne koblingsfamilien inkluderer over 4000 produkter. De er tilgjengelige separat som hann- eller hunndeler med forskjellige ender og som ferdige sett for å kobles til en slange (de såkalte “Line-In”).

For CPC-hurtigkoblinger anbefaler vi slangene presentert i INDUSTRISLANGER – TYGON®-delen.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Type produkter:

lekkasjefri cpc-hurtigkobling

Plast hurtigkoblinger CPC

av acetal

hurtigkobling i plast

Plast hurtigkoblinger CPC

av polypropylen

pluggforbindelser i plast

Plast hurtigkoblinger CPC

av polykarbonat

Produktliste:

hurtigkoblinger i plast

Små plast hurtigkoblinger CPC

DN 3,2

plastkoblinger

Middels plast hurtigkoblinger CPC

DN 6,3

klikk-koblinger

CPC hurtigkoblinger

med fri passasje

hurtigkoblinger klikk

Plast hurtigkoblinger CPC

for medisinske formål

hurtigkobling cpc

Lekkasjefrie plast hurtigkoblinger CPC

med høy renhet for laboratoriebruk

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?

FAQ – CPC hurtigkoblinger av plast (Lekkasjefrie) :

Hvor brukes CPC industrielle hurtigkoblinger av plast?

Industrielle hurtigkoblinger brukes når det er behov for rask frakobling eller tilkobling av installasjoner. De er beregnet for generelle industrielle, biofarmasøytiske, medisinske, kjemiske, mat og emballasje markeder.

Hva er egenskapene til CPC industrielle hurtigkoblinger av plast?

En mangfoldighet av koblingsversjoner muliggjør tilkobling til gjengede, rørformede, slange, skott osv. installasjoner. Deres hovedfordel er lav vekt og konstruksjon fra materialer som ikke korroderer.

Et bredt utvalg av materialeutførelser gir muligheten til å velge en hurtigkobling for nesten alle arbeidsforhold. Konstruksjonen deres tillater enkel en-hånds operasjon, og det karakteristiske klikket forsikrer om en effektiv tilkobling. Hele sortimentet av denne familien av koblinger består av over 4000 produkter. Koblingsversjoner med avstengingsventiler forhindrer lekkasjer, øker brukersikkerheten.

De forekommer separat som mannlige eller kvinnelige deler med forskjellige endinger, samt ferdige sett for innsetting i en slange (såkalt “Line-In”).

Hva er CPC industrielle hurtigkoblinger av plast laget av?

Typiske materialer for konstruksjon av CPC industrielle hurtigkoblinger av plast er acetal, polypropylen, polysulfon og polykarbonat.