Utstyr for montering av koblinger

Utstyr for montering av koblinger

Utstyr for montering av koblinger – generelle opplysninger

Slangepresser for klimaanleggslanger- bærbare

Bærbare slangepresser for klimaanleggslanger er tilpasset til å utføre feltreparasjoner, på steder der sviktene oppstår og på verksteder. De har en enkel konstruksjon, er enkle å bruke, kompakte og pålitelige. Liten vekt tillater enkel transport til alle steder. Designet for krymping av koblinger på grunnleggende klimaanlleggsgummislanger med diametre på 5/16″ (8 mm), 13/32″ (10,3 mm), 1/2″ (12,7 mm), 5/8″ (16 mm) ) . Ved å bruke passende die sett, kan du krympe koblinger på standard (BU-3055) slanger og slanger med en redusert ytre diameter (BU-3090). Krymperessenes hoder gjør at de kan settes inn gjennom slangen, noe som er viktig når man «strammer» koblingene på de allerede monterte slangene, og deres kompakte design gjør det mulig å krympe koblingene med en kompleks struktur.

Hydrauliske slangepresser for klimaanleggslanger – FINN-POWER

Finn-Power slangepresser utstyrt med spesielt utformede kjever brukes til å krympe koblinger på grunnleggende gummislanger for klimaanlegg med diametre 5/16″ (8 mm), 13/32″ (10,3 mm), 1/2″ (12, 7 mm). ), 5/8” (16 mm). Avhengig av antall slanger, deres kompleksitet og stedet hvor de skal brukes, bør egnet type maskin velges (f.eks. servicepresse type P16HP, type P20NMS for liten produksjon, type FP20UC for serieproduksjon og SP350UC med sidelastning – for slanger med kompliserte former). Mer informasjon finner du i ENHETER og TILBEHØR: slangepresser.

Gummislanger for freon i bilklimaanlegg er montert med koblinger som følgende:

  • Rask monteringssystem med BURGACLIP®-bånd – et system av koblinger med en spesiell «hale»-struktur, stabiliseringsklips og strammebånd. Rask og enkel montering av koblinger ved bruk av kun spesielle klemtang beregnet for bånd. Anbefalt på servicepunkter.
  • Krympede koblinger – de har en metallhylse festet til koblingen. Krymping utføres med spesielt utformede kjever, oftest med tre tverrgående pukler. På servicepunktene, krymping med små slangepresser for klimaanlegg, i serieproduksjon – på standardpresser for hydrauliske slanger, f.eks Finn Power, med bruk av spesielle sett med formede kjever for «freon»-koblinger.
  • Skrudde koblinger – monteres ved å skru koblingen inn i hylsen og slangen. Hylsen skrus fast på slangen på forhånd. Installasjon uten bruk av spesialverktøy. Et system som sjelden brukes i dag på grunn av koblingenes kostnad.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

Monteringstang for klimaanlegg manuell

Monteringstang for klimaanlegg manuell

Slangepresse for klimaanlegg med manuell, hydraulisk eller pneumatisk drift

Slangepresse for klimaanlegg med manuell, hydraulisk eller pneumatisk drift

Monteringsenheter for koblinger hydraulisk

Monteringsenheter for koblinger hydraulisk

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?