Slanger for freon i klimaanlegg

Slanger for freon i klimaanlegg

Klimaanleggslanger og -koblinger – generelle opplysninger

Bilklimaanlegg bruker gummislanger for freon laget av gummiblandinger av høyeste kvalitet, som vanligvis har i tillegg et tynt lag av nylon (polyamid) i det indre laget av syntetisk gummi (den såkalte BARRIER-typen), som minimerer freons gjennomtrengingsevne. Slangene er produsert i henhold til standarder, f.eks SAE J2064. Typiske slanger for freon til personbiler har innvendig diameter på 8, 10, 13 og 16 mm og tekstilarmering. De produseres i en versjon med tykk vegg eller i nyere LW versjon (tynnvegg). Større slanger (med innvendig diameter på f.eks. 22, 28 eller 35 mm) har vanligvis en stålfletting og brukes i større installasjoner for eksempel i busser. Arbeidstrykket til slanger for freon er vanligvis opptil 35 bar, temperatur fra -40° C til + 135°C.

Bilslanger for freon bør installeres med spesielle koblinger. De er tilgjengelige på servicepunkter som komplette slangesett for en gitt type bil. Det er imidlertid mulig å utføre utskiftninger og reparasjoner profesjonelt.

For industrielle kjøleinstallasjoner med freon kan spesielle termoplastslanger for freon (innerlag – polyamid) brukes. De brukes også til fylling og testing av bilinstallasjoner og (gjelder mindre diametre) for kjøleinstallasjoner med karbondioksid. Termoplastslanger for freon skal monteres sammen med standard hydrauliske koblinger, og for mindre diametre (for testing og fylling av installasjonen) med spesielle koblinger beskrevet sammen med slangen.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

Tykkveggede slanger for klimaanlegg

Tykkveggede slanger for klimaanlegg

 Tynnveggede slanger for klimaanlegg

Tynnveggede slanger for klimaanlegg

 Termoplastslanger for freon

Termoplastslanger for freon

Slanger for freon med stor diameter

Slanger for freon med stor diameter

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?