CAMLOCK-koblinger

CAMLOCK-koblinger

CAMLOCK-koblinger – generelle opplysninger

CAMLOCK-koblinger er en av de mest populære, kjente og velprøvde industrielle koblingene, spesielt innen drivstoff- og kjemisk industri. Disse koblingene kommer fra den amerikanske militærstandarden MIL-C-27487 (nå A-A-59326), og er også spesifisert av de europeiske standardene EN 14420-7 (tidligere DIN 2828). CAMLOCK-koblinger kjennetegnes med enkel konstruksjon og betjening.

CAMLOCK-koblinger er laget av aluminium, messing (bronse), 316 rustfritt stål og glassfiberforsterket polypropylen. De er tilgjengelige i størrelser fra 1/2 ″ til 8 ″ (DN13 til DN200). Det er hundeler og han-deler med BSP og NPT innvendig og utvendiggjenger, med en korrugert og glatt slangekobling for en klemmer, med PN16 og ANSI flenser, med en kobling til sveising, blindlokker og CAMLOCK-adaptere. Et bredt spekter av pakkningsmaterialer (NBR, EPDM, Viton, CR, PTFE / Viton konvoluttpakkninger, etc.) gjør det mulig å tilpasse koblingene til det aktuelle kjemiske mediet. CAMLOCK-koblingers arbeidstrykk, avhengig av koblingens størrelse og materiale, varierer fra noen få til flere bar. CAMLOCK-koblinger skal ikke brukes til luft, gasser og damp. I noen applikasjoner brukes høytrykks CAMLOCK-koblinger med spesiell design og arbeidstrykk på flere dusin bar. For å velge en slik kobling, vennligst kontakt Tubes International.

For slangesett (fleksible slanger) med CAMLOCK-koblinger kan det brukes spesielle blindlokker i plast med SAFETY BUMP-håndtak, som gjør betjeningen av slangen lettere, for eksempel når vi skal trekke den ut av tanker på en tankbil. Ytterligere beskyttelse mot tilfeldig åpning av standard CAMLOCK-koblinger kan gis av SAFETY LOCK-båndet.

SAFLOK®-koblinger er en variant av CAMLOCK-koblingshylser med en spesiell utforming som forhindrer at koblingen løsner. De brukes der man absolutt må forhindre at koblingen åpner seg som følge av utilsiktet nedbøyning av spaken, vibrasjoner eller trykkpulsering, samtidig som det er nødvendig med rask til- og frakobling. Utformingen av låsespakene avviker fra standarden og har fjærbelastede sperrer som låser rotasjonen av spaken i lukket posisjon. Når spaken er lukket, låses låsene automatisk. Aksial tilbaketrekking av låsene er nødvendig for å låse opp ved åpning.

SAFLOK®-kontaktene er kompatible med andre CAMLOCK-kontakter i henhold til MIL-C-27487 – standard plugger kan brukes. Reservedeler er også tilgjengelige – spaker med låser og pinner. 1/2″-kontaktene har en 1/2″ gjenge og en 3/4″ hylse. SAFLOK®-kontaktene er tilgjengelige i rustfritt stål AISI 316 med en standard NBR-pakning.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

Camlock-kobling

CAMLOCK koblinger av aluminium

kamlåskobling i messing

CAMLOCK koblinger av messing

camlock-kobling i rustfritt stål

CAMLOCK koblinger av rustfritt stål

camlock-kobling polypropylen

CAMLOCK koblinger av polypropylen

Type produkter:

camlock-kobling med innvendig gjenge

CAMLOCK plugg med GW

type A, AU

camlock-kobling med utvendig gjenge

CAMLOCK stikkontakt med

GZ type B

camlock-omlastingskobling

CAMLOCK stikkontakt med slangeende

type C

camlock-kobling

CAMLOCK stikkontakt med GW

type D, type DU

camlock-kontakt med utvendig gjenge

CAMLOCK plugg med slangeende

type E

camlock omlastingskoblinger

CAMLOCK plugg med GZ

GZ type F

camlock-kobling

CAMLOCK propper

type DC, DP

camlock under karosseriklemmer

CAMLOCK koblinger for skallklemmer

type ERS, CRS

Camlock-adapter for innsveising

CAMLOCK koblinger for innsvetsing

type FW, BW

camlock flensadapter

CAMLOCK koblinger med flens

type FLA, FLA-T, FLB, FLB-T

camlock-kobling

Camlock – Saflok® koblinger

med låsing

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?