UHP-rengjøring

Rengjøring med Vannblåsing UHP

UHP-rengjøring – generelle opplysninger

Utstyr for rengjøring med vannstråler under veldig høyt trykk – 700 ÷ 3000 bar (WATERBLASTING): UHP-pistoler, fotventiler for pistoler, spesielle roterende dyser: Monro Jet®, Tango HD-1®, ENZ SC 1500®, UC ENZ ®dyser for rengjøring av varmevekslere, UR og KBR ENZ® dyser, Bulldog® UHP ENZ® dyser for rengjøring av rørledninger, MVT® safir dyser som kan skrues eller legges inn.

UHP-rengjøring (rengjøring med vannstråler under veldig høyt trykk) er en stadig mer brukt teknologi som konkurrerer med andre rengjøringsmetoder med sin hastighet. Til rengjøring brukes det en sett av enheter, som inkluderer:

  • en hovedenhet (monitor) forsynet fra vanninstallasjonen;
  • et fleksibel slangesett (slange med koblinger) for høytrykk, laget av gummi (WATERBLAST-type) eller plast, f.eks SPIR STAR;
  • en kontrollventil og / eller en pistol;
  • en dyse eller et hode;

I denne konfigurasjonen brukes enhetene til rengjøring av varmevekselrør, rengjøring av overflater (fjerning av avleiringer, rust, malinger, osv.), rengjøring av rørledninger, vasking av flate overflater, kutting og knusing av betong og andre lignende bruksområder. I noen applikasjoner (f.eks. skjæring) er det et spesielt slipemiddel som tilføyes vannstrålen foran dysen.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

mp/hp tilbehor

Høytrykkspistoler for vann for rengjøring med vann på 1035 bar

mp/hp tilbehor

Roterende dyser for UHP enkelstråle, firestråle

mp/hp tilbehor

Roterende UHP-dyser for rengjøring av varmevekslere og rørledninger

mp/hp tilbehor

Safir UHP-dyser skrudd og innstikkbare

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?