PTFE-kompensatorer

PTFE-kompensatorer

PTFE-kompensatorer – generelle opplysninger

PTFE-kompensatorer brukes der det kreves høy kjemisk og temperaturbestandighet, enkel rengjøring og lang levetid. De kompenserer for termisk deformasjon, monteringsbelastning og vibrasjoner. De brukes mye i kjemisk, mat- og farmasøytisk industri. Arbeidstrykk opp til 16 bar, høy undertrykkmotstand, arbeidstemperatur opp til + 235°C. Standardstørrelser varierer fra DN25 til DN600mm.

De består av en korrugert belg laget av en flerlags laminert PTFE (Teflon) rør. Denne konstruksjonen sikrer minimal porøsitet, lav gasspermeabilitet og kompensatorveggens homogenitet. Tilgjengelig i antistatisk PTFE for å unngå oppbygging av elektrostatisk ladning. De ytre metallringene styrker og stabiliserer kompensatorbelgen. Støtteringer er laget av rustfritt stål (du kan også velge Monel 400, Hastelloy C4). DIN- eller ASA-koblingsflenser er laget av duktilt støpejern med beskyttende belegg, laget av syrefast stål eller karbonstål. Kompensatorer er utstyrt med strekkbegrensere i stål plassert i polyetylenhylser.

Du kan også bestille kompensatorer med en innvendig PTFE-hylse som leder strømmen, innvendige vakuumringer laget av PTFE og spesielle kompensatorer med en dobbeltlags belg med dreneringssystem, som sikrer økt brukssikkerhet.

For å velge en PTFE-kompensator, vennligst kontakt Tubes International!

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

universelle slanger

PTFE-kompensatorer

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?