MP / HP tilbehør

Ultra-Høyt Trykk Koblinger

UHP-koblinger – generelle opplysninger

Høytrykkskoblinger er tilgjengelige i mange versjoner, men de fleste av dem stammer fra Autoclave-standarden. I både MP, HP og HP Waterblast-versjoner har kjeglen i enden av røret 58° -59° vinkel, mens hunndelen i kroppen har en 60° kjegle. Forseglingen skjer her ved kjeglers kontakt, dvs. er det en metall-mot-metall pakkning. HP Waterblast stammer fra HP-systemet.

MP / HP-tilbehør er en spesifikk type rør- og slangekoblinger beregnet for følgende arbeidstrykk: type MP for opptil 1380 bar (20 000 PSI) og type HP for opptil 4140 bar (60 000 PSI). Rørledningen har en konisk ende på 58º-59º og er gjenget med en venstregjenge. På venstregjengen har vi en skrudd stoppring som hjelper en mutter med en utvendig gjenge som er skrudd inn i muffen presse rørkjeglen mot muffekjeglen. Elementene til MP / HP-tilbehør er utstyrt med sånne koblinger: rette koblinger, albuer, T-stykker og K-stykker samt ventiler: nål-, kule- og tilbakeslagsventiler. Dette tillater konstruksjon av en UHP-installasjon. Noen komponenter (kuleventiler og tilbakeslagsventiler) for litt lavere trykk (690 bar, 1034 bar) er også tilgjengelige med NPT-gjenger.

1d773639 polaczenia hp lacznik 800x122 1

8ddc6eb0 polaczenia hp 300x214 1MP – (medium pressure) trykk opp til 1380 bar (20 000 PSI)
HP – (high pressure) trykk opp til 4140 bar (60 000 PSI)

1 – UHP-rør; 2 – mutter; 3 – trykk-ring; 4 – kobling; 5 – SPIR STAR-slange; 6 – drenering (avlastningshull, “weep hole”)

α = 58º (endestykke); α = 60º (kontakt);

I en MP-tilkobling støtter mutteren mot en trykk-ring som er skrudd på enden av røret, mens for en HP-tilkobling gjemmer ringen seg i mutteren.

På et riktig forberedt rør (58° konus + venstrehånds gjenge av passende lengde) skal du først skyve på mutteren, deretter skru på trykk-ringen. Den korrekte posisjonen til trykk-ringen er når 1 til 2 vindinger av gjengen er synlige fra konussiden. Etter å ha forberedt røret på denne måten, plasser det i sokkelen, skru det fast for hånd, og deretter med et momentnøkkel i henhold til anbefalingene for gitt arbeidstrykk og rørstørrelse. For MP/HP-tilkoblinger bør det brukes en pasta for å forhindre gjengene i å kile seg.

Ultrahøytrykks nåleventiler

Høykvalitets ultrahøytrykksventiler med MP- og HP-tilkoblinger, laget av AISI 316 stål (håndtak – aluminium, valgfritt rustfritt stål). Spindel (nål) av 17-4 PH stål. PTFE pakkboksforsegling med glassfiber. Arbeidstemperaturområde fra -17°C til +315°C. For temperaturer over 200°C er arbeidstrykket temperaturavhengig – kontakt Tubes International. Gjennomstrømming mulig i begge retninger. Ventilene er utstyrt med en ikke-roterende spindel, og ventilen åpnes helt etter bare 4,5 omdreininger (3 omdreininger for 3/4″ og 1″). Spesialdesign mulig – åpning på 1,75 omdreininger. Utstyrt med avlastningshull (”weep hole”) på begge sider for lekkasjekontroll. Monteringshull for skruer som standard. Merking på ventilen sikrer full identifiserbarhet. Tilgjengelig med pneumatisk drift i stedet for manuell drift og, på spesialbestilling, ventiler i henhold til NACE MR-01-75.

Ultrahøytrykks kuleventiler

Høykvalitets kuleventiler (trunnion) for arbeidstrykk opp til 20000 psi (1380 bar) med NPT GW- og MP-tilkoblinger, laget av AISI 316 rustfritt stål. PEEK og viton forsegling. Monteringshull for skruer som standard. Merking på ventilen sikrer full identifiserbarhet. Arbeidstemperaturområde fra -28°C til +204°C. Merk: Anbefales ikke for molekylære gasser (helium, hydrogen).

Tilbakeslagsventiler

Tilbakeslagsventiler som beskytter mot bakstrøm og potensielle skader på trykksystemet. Laget av AISI 316 rustfritt stål, med NPT- samt MP- og HP-tilkoblinger. Nominelt åpningstrykk 15 psi (1 bar). Arbeidstemperaturområde for NPT: 18°C til +204°C. Arbeidstemperaturområde for MP/HP: “soft seat”-versjon: fra 45°C til +204°C, “metal seat” (”ball seat”)-versjon: fra 80°C til +260°C. PEEK-forsegling. Tilgjengelig i utførelse i henhold til NACE MR-01-75.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

MP/HP tilkoblingsarmatur

MP/HP tilkoblingsarmatur

manometre, ventiler, UHP-tilbehør

Ultrahøytrykks nåleventiler

manometre, ventiler, UHP-tilbehør

Ultrahøytrykks kuleventiler

manometre, ventiler, UHP-tilbehør

Ultrahøytrykks tilbakeslagsventiler

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?