Andre tromler

 

8a0e15aa slider bebny uziemiajace zwijacz kablowy balanser

Jordingstromler – generell informasjon

Tromler av pulverlakkert karbonstål (rød farge) er designet for å beskytte mot elektrostatiske utladninger og brukes til å jorde utstyr som opererer under farlige forhold, som for eksempel tanker eller andre kjøretøy som transporterer brennbare materialer. Når de er riktig jordet, forhindrer de opphopning av elektrostatiske ladninger, reduserer sannsynligheten for gnistdannelse og potensielle eksplosjoner. Arbeidstemperatur: opp til +65°C. Tromlene er tilgjengelige i en ATEX-versjon.

Trommelopprullere med elektriske ledninger – generell informasjon

Automatiske trommelopprullere i en plasthus med et roterende håndtak for veggmontering, komplett med elektriske ledninger H05VV-F avsluttet med plugger og SCHUKO-kontakter. Opprullerne er utstyrt med termisk beskyttelse. De er hovedsakelig beregnet for strømforsyning av elektriske verktøy og apparater.

Fjærbelastere – generell informasjon

Balanserere er designet for å avlaste håndverktøy, elektroverktøy osv. for å forbedre arbeidskomforten. Med vektbærende fjærer nøytraliserer de vekten av det suspenderte utstyret, forbedrer sikkerheten og ergonomien, og hjelper også med å forhindre utilsiktet nedfall (versjoner med automatisk låsing), som beskytter mot potensiell skade. Avhengig av typen enhet, er fjærens løftekapasitet justerbar med en knott på kroppen eller med en flatnøkkel. Balanserens løftekapasitet bør tilpasses vekten av det suspenderte verktøyet.

 

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktsliste

kjoleslanger

Jordingstromler med ståltau eller ståltau med nylonbelegg

kjoleslanger

Kabeloppruller kabellengde 10 og 15 m

kjoleslanger

Fjærbelastere vektkapasitet fra 0,4 til 180 kg

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?