Nåleventiler med høy presisjon

Nåleventiler for Finjustering og Regulering

Nåleventiler med høy presisjon – generelle opplysninger

Nåleventiler (avhengig av ventiltypen og spindelen som brukes) brukes til å regulere strømmen, dosere medier, samt til å åpne eller lukke strømmen i sin helhet. I motsetning til kuleventiler må du dreie håndhjulet mange ganger for å lukke eller åpne ventilen og prosessen er gradvis. Dette fører ikke til en plutselig økning eller fall i trykk, noe som er viktig spesielt ved høytrykksgasser og høye strømningshastigheter. Nåleventiler, spesielt disse med en spesiell reguleringsspindel, kan brukes til å regulere strømmen i installasjonen.

I tilfeller der det kreves at dosering av mediet er svært presis, brukes det doseringsnåleventiler, hvor mediet strømmer gjennom et kalibrert hull i ventilens hunndel der det er plassert en konisk nål. Bevegelse av nålen lukker eller åpner strømmen, og gjør det mulig å nøyaktig innstille strømmen til det doserte mediet ved hjelp av ventilens håndhjul.

Nåleventiler med høy presisjon har en utprøvd konstruksjon, testet for sprengtrykk og testtrykk, motstandsdyktig mot utblåsning av spindelen og alle deres deler produseres med stor presisjon av sertifiserte materialer. Hver ventil er nitrogentestet ved 1000 psi (69 bar) for lekkasje i kroppen og pakkningene, noe som sikrer en tett lukking og lang levetid under bruk. Ventilene er laget av korrosjonsbestandige materialer, og et bredt utvalg av valgfrie pakkningsmaterialer lar deg velge medium, trykk og temperatur optimalt. Disse ventilene kan ha ulike koblinger: gjengede koblinger, koblinger for sveising og kompresjonskoblinger med to ringer (LET-LOK®).

På grunn av deres høye pålitelighet, brukes nåleventiler med høy presisjon i kontroll- og måleutstyr i kjemisk, petrokjemisk og farmasøytisk industri, konvensjonell energi og atomkraft og prosessteknikk.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Presisjons nåleventiler Høytrykk

Presisjons nåleventiler Høytrykk

Presisjons nåleventiler Medium trykk

Presisjons nåleventiler Medium trykk

Dosering nåleventiler Medium trykk

Dosering nåleventiler Medium trykk

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?