Pressing av hydrauliske slanger

En av de sterkeste sidene av Tubes Internationals virksomhet er produksjon og service av hydrauliske slanger. I årevis har vi levert løsninger i toppklasse takket være samarbeid med kjente produsenter fra hele verden. Når det gjelder hydrauliske slanger, baserer vårt selskap utelukkende på EU-produsenter.

Vi produserer alle typer hydrauliske slanger – fra vanlige hydrauliske gummislanger, gjennom termoplast- og teflonslanger til spesialiserte ultra høytrykksslanger – opptil 3200 bar.

Vi utfører både serieproduksjon og enkelte stykker, i henhold til kundens spesifikasjon.

Produksjon og Service av Hydrauliske Slanger

Rask produksjon

Hver av våre avdelinger er utstyrt med en kutteapparat og en presse for pressing av høytrykksslanger. Takket være dette er vi i stand til å levere slanger (hydrauliske, termoplast-, teflonslanger og andre) på kortest mulig tid.

Tilleggsbeskyttelse av slanger

Tilleggsbeskyttelse av slanger

Selskapets tilbud inkluderer også dekkende lag for slanger (i metall, varmekrympbare, i plast, stoff, termiske), som forlenger betydelig levetiden til slangene vi produserer.

Produksjon av ustandardiserte koblinger

Produksjon av ustandardiserte koblinger

Selskapet har sin egen produksjonsavdeling, som gjør det mulig å produsere ustandardiserte hydrauliske koblinger i henhold til kundens spesifikasjon, både når det gjelder konstruksjon og materialer som brukes. Dette lar oss tilby de mest uvanlige slangeløsningene.

Produksjon av slanger opp til 4000 bar

Produksjon av slanger opp til 4000 bar (Produksjon av ultra høytrykksslanger)

Når det gjelder veldig høyt trykk har vi verkstedfasiliteter som tillater vår egen produksjon av multispirale termoplastslanger med arbeidstrykk opp til 4000 bar, samt gummislanger for skjæring og rengjøring med vann med arbeidstrykk opp til 1450 bar.

Enkel slangeidentifikasjon

Enkel slangeidentifikasjon

Vi garanterer produksjon av slanger av høyeste kvalitet for de som bruker våre tjenester. Hvert stykke eller batch av produksjonen er merket for lettere identifisering i fremtiden. På kundens forespørsel gir vi kvalitetssertifikater for slangene vi produserer.

Tilleggstjenester innen hydrauliske slanger

Tilleggstjenester innen hydrauliske slanger

  • statisk trykktesting (med vann eller hydraulikkolje)
  • rengjøring med renseprosjektiler
  • sikring ved forurensning (f.eks. med varmekrympbare plugger)