Om oss

Tubes International er et selskap som driver med salg av profesjonelle løsninger innen industrislanger og -koblinger samt slanger og hydrauliske komponenter for alle bransjer.

Selskapet selger sine produkter og tjenester gjennom sitt eget salgsnettverk som består av avdelinger i Polen og i utlandet og en nettbutikk.

erfaring 1

Hva er det som får oss til å skille oss ut?

erfaring siden 1993

Erfaring siden 1993

Vi har drevet virksomhet siden 1993 og siden har vi levert slanger, industrikoblinger og hydrauliske slanger for alle bransjer.

Mange års erfaring har ført til at vi har blitt eksperter i vår bransje. Takket være dette kan vi tilby ikke bare produkter av høy kvalitet, men også profesjonell rådgivning gjeldende valg og profesjonelle tjenester.

kvalitet bekreftet av sertifikater

Kvalitet bekreftet av sertifikater

Vi verdsetter kvalitet og sikkerhet, og derfor fokuserer vi på samarbeid med anerkjente produsenter fra hele verden. Dette gir oss muligheten til å tilby produkter som oppfyller de høyeste kravene når det gjelder teknikk, arbeidssikkerhet og miljøvern.

Kvaliteten på våre produkter og tjenester bekreftes av de oppnådde sertifikatene, utstedt av uavhengige sertifiseringsorganer.

omfattende tilbud

Omfattende tilbud

Slagordet vårt er “Slanger og koblinger til industrien”, men tilbudet inkluderer et mye bredere produktspekter, fra bånd, klemmer, ventiler, kompensatorer, utstyr for produksjon av slanger til produkter fra høytrykks- eller industriell pneumatikkavdelingen.

Men det er ikke alt.

Vi tilbyr også profesjonelle tjenester, for eksempel produksjon av industrislanger, pressing av hydrauliske slanger og profesjonell teknisk rådgivning gjeldende valg av produkter.

Tubes International betyr også:

Stabil posisjon på markedet

Stabil posisjon på markedet

enkel kontakt

Enkel kontakt

Ekspertkunnskap

Ekspertkunnskap

Titusenvis av fornøyde kunder

Titusenvis av fornøyde kunder

Tubes Internasjonal sitt salgsnettverk

Avdelinger i Polen og i utlandet
  • Direktesalg

  • Kommersielle besøk

  • 24-timers service

  • Produksjon av slanger

  • Slangepressingstjenester

Uansett kontaktform med vårt firma kan du stole på:

  • profesjonell rådgivning ved valg av produkt

  • individuelle prisvilkår

  • utarbeidelse av produkttilbud

Vil du finne ut mer?