Universelle slanger

PVC slanger

Universelle slanger – generelle opplysninger

Universelle slanger er slanger med mange mulige bruksområder: for vann, luft, oljer, drivstoff eller lette kjemikalier. Universalslangen kan være laget av PVC (PVC, polyvinylklorid) gummi eller andre materialer. Noen av disse slangene som oppfyller hygienekrav, kan også brukes for matvarer. Imidlertid bør slangebruk være i samsvar med anbefalingene gitt i slangens karakteristikk i katalogen.

Disse slangene er laget av gummi, PVC eller polyuretan med passende armering, med en tekstilsnor eller -fletting eller med en plast- eller stålspiral. Arbeidstrykk opptil flere dusin bar. Når du velger en PVC-slange, er det veldig viktig å ta hensyn til driftstrykkfallet ved høye temperaturer.

Montering av koblinger for universelle slanger bør utføres med bruk av hensiktsmessig valgte spiralbånd og klemmer, slangene kan også klemmes med spennhylser. Koblinger og klemmer presenteres i seksjonen INDUSTRITILBEHØR.

I de andre gruppene av INDUSTRISLANGER-seksjonen er det mange andre typer slanger med et bredt spekter av bruksområder.

Universelle selvklebende slanger (PUSH-ON) er laget av gummi eller plast og har en spesielt konstruert fletting. De skal brukes med spesielle PUSH ON-koblinger, som presses inn i slangen uten bruk av bånd eller klemmer. På grunn av trykket glir ikke slangen av koblingen, men klemmer seg enda mer på dens folder. PUSH-ON selvklebende slanger og koblinger er mye brukt for rask og enkel montering av industrielle pneumatiske, vann- og oljeinstallasjoner. De er også mye brukt i kjøretøykonstruksjon.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Type produkter:

Plastslanger

Plastslanger

Armerte slanger

Armerte slanger

Spiralslanger med stålspiral eller plastspiral

Spiralslanger med stålspiral eller plastspiral

Produktliste:

PVC-slanger

PVC-slanger

Polyuretanslanger

Polyuretanslanger

Gummislanger

Gummislanger

Pneumatiske forlengere

Pneumatiske forlengere

Selvklemmende slanger

Selvklemmende slanger

Selvklemmende endestykker

Selvklemmende endestykker

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?