Guillemin koblinger

Guillemin koblinger

Guillemin koblinger – generelle opplysninger

GUILLEMIN symmetriske klokoblinger er beregnet for industrielle overførings- og omlastingsinstallasjoner av flytende og løse stoffer i henhold til EN 14420-8 / NF E 29-572-standarden. Disse koblingene er så populære grunnet sin enkle tilkobling. Identiske koblingshalvdeler med to klør kobles sammen ved å sette dem sammen med pakkningene og deretter rotere begge låseringene slik at de blir låst med klørne. For å stramme koblingen, bruk en kroknøkkel ment for koblingene, og vri låseringene med 1/4 omdreining.

Guillemin-koblinger brukes i trykk- og suge- og trykkinstallasjoner for vann, væsker, hydrokarboner (inkludert bituminøse stoffer), kjemikalier (versjon av rustfritt stål) og løsmasser (pulver, granulater). De er ikke egnet for damp og flytende gasser. De brukes i industri-, vannings- og omlastingsinstallasjoner, så vel som i utstyr til vei- og jernbanetankere.

Koblingens størrelse bestemmes av den nominelle diameteren DN (fra DN20 til DN150) og den tilhørende avstanden mellom klørne. Som standard er de laget av aluminium med en hvit NBR gummipakkning (driftstemperatur: fra -10°C til + 80°C) eller av AISI 316 rustfritt stål med en sort FKM (viton) gummipakkning (driftstemperatur: fra – 10°C til +180°C). Guillemin-koblinger har et maksimalt arbeidstrykk på 16 bar.

Vi tilbyr koblinger med slangekobling, koblinger med utvendige og innvendige BSP gjenger, blindlokker.

Guillemin-koblinger kan også lages av messing og polypropylen. I faste installasjoner brukes ofte en kobling uten en låsering (kun en låsering av den tilkoblede koblingen trengs for å koble sammen koblingene). Tilsvarende for å koble til en slange brukes ofte en Guillemin-kobling med en låsering, men uten klørne.
Svært lik Guillemin-koblinger er franske DSP / AR-koblinger i størrelsene DN40, DN65 og DN100 i henhold til NF S61-704 og 705-standarder, brukt primært i brannslukking. De har hakk på klørne, en hakket låsering, en profilpakkning og kan enkelt kobles til uten nøkkel. DSP / AR-koblinger kan kobles til Guillemin-koblinger, men er vanligvis ikke kompatible med hverandre.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Type produkter:

guillemin abutment connector

Guillemin koblinger av aluminium

guillemin connector rustfritt

Guillemin koblinger av rustfritt stål

Produktliste:

guillemin fransk kobling

Guillemin koblinger

med slangetilkobling

guillemin-kobling med utvendig gjenge

Guillemin koblinger

med ytre gjenger

guillemin-kobling med innvendig gjenge

Guillemin koblinger

med indre gjenger

koblinger med låsering

Endelokk for Guillemin kobling

symmetrisk guilleminkobling

Tetninger for Guillemin koblinger

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?