Pneumatiske aktuatorer

  • ce14b7dc slider silowniki pneumatyczne898x290px 1.jpg

Pneumatiske aktuatorer – generell informasjon

Pneumatiske aktuatorer er en av komponentene som omdanner energien fra komprimert luft til mekanisk energi. Vårt firma tilbyr aktuatorer med stempeldiametre fra 8 mm til 200 mm (med slaglengde opp til 2800 mm, og for stangløse lineære aktuatorer opp til 5700 mm).

Aktuatorer i vårt sortiment kommer i versjoner med enkeltvirkende (med fjær), dobbeltvirkende og med gjennomgående stempel. I enkeltvirkende utførelse er utgangsposisjonen tvunget av en fjær, og en endring i stempelets posisjon krever tilførsel av komprimert luft. I dobbeltvirkende utførelse utføres både utstøting og retur av stempelet med komprimert luft. Aktuatorer kan også være utstyrt med magneter for berøringsfri posisjonsindikasjon av stempelet (BSPT) og endestoppsdemping.

Aktuatorer i spesiell utførelse “non stick slip” brukes for å sikre jevn regulering av arbeidet. De brukes ved lave forskyvningshastigheter og sidebelastninger. Rotasjonsbeskyttelsesfunksjonen kan realiseres ved et spesielt stempeldesign (TF-versjon av aktuatoren) eller bruk av spesielle guider. Denne typen utførelse brukes for å opprettholde stempelet og de tilknyttede elementene i en konstant vinkel og for å overføre bestemte dreiemomenter.

Alle aktuatorer er designet for å fungere med uoljet luft og krever ikke ytterligere vedlikehold. Ved bruk av oljet luft, må smøringen fortsette fordi tilført smøring erstatter fabrikksmøringen.

Pneumatiske aktuatorer tilgjengelige i Tubes International sitt sortiment produseres i henhold til ISO-standardene 6432, 6431 og 15552, noe som sikrer full utskiftbarhet med aktuatorer fra andre produsenter. Vi tilbyr også spesialtilpassede utførelser. I produksjonsfasen har hovedfokus vært på påliteligheten til aktuatorer, høy kvalitet på utførelsen og tilgjengelighet.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

Mini-aktuatorer ISO 6432 stempeldiameter fra 8 til 25 mm

Mini-aktuatorer ISO 6432 stempeldiameter fra 8 til 25 mm

Sylindriske sylindere

Sylindriske sylindere stempeldiameter fra 32 til 50 mm

Sylindere ISO 15552 - stempeldiameter fra 32 til 50 mm

Sylindere ISO 15552 – stempeldiameter fra 32 til 50 mm

Mini aktuatorer

Miniatyraktuatorer med stempeldiameter 6 – 10 – 16 mm

Sylindere med kort slaglengde

Sylindere med kort slaglengde og stempeldiameter 12 – 100 mm

kompakte aktuatorer

Kompakte aktuatorer med en stempeldiameter fra 12 til 100 mm

Magnetisk sensor

Magnetisk sensor

 

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?