Pneumatiske aktuatorer

  • ce14b7dc slider silowniki pneumatyczne898x290px 1.jpg

Pneumatiske aktuatorer – generell informasjon

Pneumatiske aktuatorer er en av komponentene som omdanner energien fra komprimert luft til mekanisk energi. Vårt firma tilbyr aktuatorer med stempeldiametre fra 8 mm til 200 mm (med slaglengde opp til 2800 mm, og for stangløse lineære aktuatorer opp til 5700 mm).

Aktuatorer i vårt sortiment kommer i versjoner med enkeltvirkende (med fjær), dobbeltvirkende og med gjennomgående stempel. I enkeltvirkende utførelse er utgangsposisjonen tvunget av en fjær, og en endring i stempelets posisjon krever tilførsel av komprimert luft. I dobbeltvirkende utførelse utføres både utstøting og retur av stempelet med komprimert luft. Aktuatorer kan også være utstyrt med magneter for berøringsfri posisjonsindikasjon av stempelet (BSPT) og endestoppsdemping.

Aktuatorer i spesiell utførelse “non stick slip” brukes for å sikre jevn regulering av arbeidet. De brukes ved lave forskyvningshastigheter og sidebelastninger. Rotasjonsbeskyttelsesfunksjonen kan realiseres ved et spesielt stempeldesign (TF-versjon av aktuatoren) eller bruk av spesielle guider. Denne typen utførelse brukes for å opprettholde stempelet og de tilknyttede elementene i en konstant vinkel og for å overføre bestemte dreiemomenter.

Alle aktuatorer er designet for å fungere med uoljet luft og krever ikke ytterligere vedlikehold. Ved bruk av oljet luft, må smøringen fortsette fordi tilført smøring erstatter fabrikksmøringen.

Pneumatiske aktuatorer tilgjengelige i Tubes International sitt sortiment produseres i henhold til ISO-standardene 6432, 6431 og 15552, noe som sikrer full utskiftbarhet med aktuatorer fra andre produsenter. Vi tilbyr også spesialtilpassede utførelser. I produksjonsfasen har hovedfokus vært på påliteligheten til aktuatorer, høy kvalitet på utførelsen og tilgjengelighet.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

41b6c64e mini silownikiiso 6432 srednica tloka 8 25 mm

Mini-aktuatorer ISO 6432 stempeldiameter fra 8 til 25 mm

siłowniki cylindryczne

Siłowniki cylindryczne

średnica tłoka od 32 do 50 mm

siłowniki iso 15552

Siłowniki ISO 15552

średnica tłoka od 32 do 50 mm

siłowniki miniaturowe

Siłowniki miniaturowe

średnica tłoka 6 – 10 – 16 mm

siłowniki krótkoskokowe

Siłowniki krótkoskokowe

średnica tłoka od 12 do 100 mm

siłowniki kompaktowe

Siłowniki kompaktowe

średnica tłoka od 12 do 100 mm

03677c5f czujnik magnetyczny hall

Czujnik magnetyczny

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?