Støpejernsklemmer

Presshylse av Støpejern

Støpejernsklemmer – innledende informasjon

Todelte klemmer i galvanisert støpejern beregnet for montering av klokoblinger på slanger med innvendige diametre på 13 mm til 150 mm. De kjennetegnes av en sterk og sikker utførelse, som garanterer deres sikker bruk. Maksimalt arbeidstrykk for støpejernsklemmene for montering av koblinger er 25 bar.

Skallklemmer for montering av industrikoblinger

Høykvalitets skallklemmer beregnet for å feste standard industrislanger (EN / DIN) på koblinger med glatte eller korrugerte “slangehaler” og med sikkerhetsflenser (koblinger i henhold til EN14420-2 / DIN2817). Vanligvis brukes de til gummislanger og noen plastslanger i kjemisk industri, omlasting og næringsmiddelindustri. De sikker koblingsmontering som er trygg og samtidig kan demonteres. Klemmen bør velges i henhold til slangens innvendige diameter (DN) og slangens veggtykkelse, som bør være nær slangens nominelle veggtykkelse for klemmen (g), slik at den utvendige diameteren til den monterte slangen kan være innenfor det spesifiserte området for klemmen (fra D min til D max) . For å montere klemmen (IT-53) ved å stramme skruene på en riktig måte kan du trenge lange hjelpeskruer.

Spennhylser

Spennhylser brukes til krymping av industrislangers koblinger (dette gjelder stortsett gummi- og plastslanger med tekstilarmering, noen ganger også slanger med armeringsspiral, dvs. suge- og leveringsslanger). Hylsene er laget av galvanisert stål eller 304/316 rustfritt stål.

Tubes International tilbyr følgende typer spennhylser:

  • L-type hylser – brukes til å krympe hydrauliske koblinger. Tilgjengelig for slanger fra 5/16 ″ til 2,1 / 2 ″ og med forskjellige veggtykkelser.
  • LDR-, LD- og LR-hylser – brukes til å krympe hygieniske NH-koblinger i rustfritt stål og hylser med glatte haler under skallklemmer. De er tilgjengelige for slanger fra 1 ″ til 4 ″ og med forskjellige veggtykkelser.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

boltet klemme i støpejern

To-delte, tre-delte støpejernsklemmer

fortinnet brakett

Skallklemmer

av aluminium, rustfritt stål, sinkbelagt

Slangeklemmer

Klemmebøssinger

av rustfritt stål, sinkbelagt

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?