Slangetromler og tilbehør til industrislanger

149ec1bb slider zlacza wtykowe ze stali kwasoodpornej aisi 316 898x290px 1.jpg

Pneumatiske ledninger – generell informasjon

Til komprimert luft kan man bruke ulike typer fleksible slanger, som er presentert i avdelingen for industrielle slanger (spesielt de beskrevet i gruppene: slanger for vann og luft samt universalslanger. I denne avdelingen viser vi slanger som er typiske for pneumatikk og industriell automatisering.

I vårt sortiment finner dere et bredt spekter av lette og fleksible pneumatiske slanger med kalibrert ytre diameter i både metriske og tomme størrelser, for montering på “push-in” og “push-on” hurtigkoblinger. De er beregnet for pneumatikk, hydraulikk, olje, smøring og kjemikalieinstallasjoner. Motstandsdyktige mot hydrolyse, biologisk korrosjon, UV-stråling, løsemidler og vaskemidler. Laget av polyetylen (PE), polyuretan (PUR), polyamid (PA), Teflon (PTFE), PVDF, i mange fargevarianter. Også tilgjengelig som multi-slang og spiralslanger i forskjellige lengder.

Pneumatiske slanger fra vårt tilbud er blant annet beregnet for pneumatisk kontrollsystemer, håndverktøy og industrielle roboter. Også tilgjengelig i antistatiske versjoner for systemer hvor det er en risiko for akkumulering av elektriske ladninger. Spesielt brukt i elektronikkindustrien, lakkering, gassindustrien og gruveindustrien.

DIN 73378

Standarden gjelder for polyamidslanger brukt i motorvogner. Slanger som er i samsvar med denne standarden har gjennomgått en rekke tester og prøver (tetthetstest av materialet, smeltetemperatur, støtsikkerhetstester over et bredt temperaturområde samt tester for termisk stabilitet. Også slangens dimensjoner (veggtykkelse, indre og ytre diameter) er standardiserte. I slangenavnet er det inkludert spesielle betegnelser: P, H, L, HI, Y, I samsvar med standarden kan materialet slangen er laget av inneholde tilsetninger som forbedrer dets tekniske parametere ved å øke termisk stabilitet (H), lysstabilitet (L), motstand mot sprekkdannelse (HI), plastisitet (P), og motstand mot økt trykk (Y).

DIN 74323 Det gjelder spiralformede polyamidslanger brukt i de pneumatiske bremserørene til veikjøretøy. Den definerer tester og testmetoder for polyamidslanger brukt i de pneumatiske bremseledningene til veikjøretøy. Testene omfatter parametere som tetthet, smeltetemperatur, vanninnhold, kjemisk motstand (test mot virkningen av mineralsk olje, silikonolje, vann, osv.), motstand mot sprekkdannelse under dynamisk belastning, samt termisk stabilitet.
DIN 74324 Det gjelder enkelte, rette polyamidslanger brukt i pneumatiske bremseledninger for veikjøretøy.
ISO 7628 Standarden gjelder termoplastiske slanger, både enkle og flerlags, rette, som brukes i de pneumatiske bremse systemene til veikjøretøy. Den definerer tester og testmetoder for polyamidslanger brukt i pneumatiske bremserør i veikjøretøy. Testene inkluderer blant annet overflatekvalitet, deformasjon under trykk, påvirkning av kulde, aldring, fuktighetsabsorpsjon, fleksibilitet ved lave temperaturer, spenningskorrosjon, motstand mot etanol, batterisyre, olje, urea og ozon.
ISO 7375 Standarden gjelder for spiralformede termoplastiske slanger brukt i pneumatiske bremse systemer i veikjøretøy med tilhenger.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

7086901a weze polietylenowe 738x425px 2

Polyetylenslanger

35eca8b8 weze poliamidowe

Polyamidslanger

bf03c3e4 weze poliuretanowe

Polyuretanslanger

3c359bfd weze teflonowe

PVDF pneumatiske slanger

19a19002 weze pneumatyczne atex

Antistatiske pneumatiske slanger

39a9687b weze pneumatyczne podwojne 738x425px 400x230 1

Doble pneumatiske slanger

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?