Band-It® båndsystem

Rustfrie Slangebånd System

Band-It® båndsystem – innledende informasjon

Band-It® båndsystemet gjør det mulig å montere koblinger på industrislanger raskt og enkelt. Rustfritt eller syrefast stål Band-It® systemene er laget av gjør det mulig å bruke dem under spesielt vanskelige driftsforhold, som: svært høye mekaniske belastninger, korrosive miljøer, vibrasjoner, brannfare, svært høye eller lave temperaturer, UV-stråling så vel som spesielle hygiene- og matkrav . Båndene festes ved hjelp av passende låser og spesielt monteringsutstyr slik at de skaper en klemme med høy holdbarhet og mekanisk styrke.

Den mest populære løsningen er Band-It® STANDARD-systemet, som bruker et bånd i ruller som kan formes til klemmer med hvilken som helst diameter. For industrislanger med større diametre eller vanskeligere bruksområder, anbefaler vi bruk av en klemme laget av to båndløkker. Ikke-perforerte bånd i ulike bredder er tilgjengelig i pappemballasjer eller plastdispensere (som er mer praktisk å bruke).

Det kraftigste og raskeste systemet heter ULTRA-LOK. Her har vi båndet i form av et ferdig klemme laget av en dobbel løkke med integrert lås eller i rette seksjoner slik at du kan selv utforme dine klemmer (med en eller to løkker). En bånd med en glatt overflate og en liten lås med en glatt profil skaper den mest sikre løsningen. Monteringen utføres ved bruk av elektriske verktøy med en spenning på 24V eller 230V.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

universelle slanger

Båndklemmesystem Band-It® Standard

universelle slanger

Båndklemmesystem Band-It® Junior

universelle slanger

Verktøy for montering av Standard og Junior bånd

universelle slanger

Båndklemmesystem Band-It® Ultra-Lok®

universelle slanger

Verktøy for montering av Ultra-Lok® bånd

universelle slanger

Båndklemmesystem Band-It® Ball-Lok®

universelle slanger

Båndklemmesystem Band-It® Tie-Lok®

universelle slanger

Utstyr for merking av plater

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?