Spiral pneumatiske slanger

  • 934d32cb slider spiralne weze pneumatyczne
  • a6495963 slider spiralne weze pneumatyczne 898x290px 2.jpg

Spiral pneumatiske slanger – generell informasjon

Spiralformede pneumatiske slanger som permanent er formet i en fjærspiral, tillater enkel og problemfri tilkobling av bevegelige deler av installasjonen. Slanger fra denne gruppen er bredt brukt i:

  • tilkobling av håndholdte pneumatiske verktøy,
  • tilkobling av pneumatiske kontrollsystemer,
  • bevegelige forbindelser i lastebiler,
  • komponenter i industrielle roboter,
  • og andre industriområder.

De er laget i form av spiralviklinger, ofte med rette seksjoner på endene og med ferdige ender med utvendige gjenger. I vårt sortiment er det tilgjengelig spiralformede pneumatiske slanger laget av polyuretan og polyamid (nylon).

DIN 73378

Standarden gjelder for polyamidslanger brukt i motorvogner. Slanger som er i samsvar med denne standarden har gjennomgått en rekke tester og prøver (tetthetstest av materialet, smeltetemperatur, støtsikkerhetstester over et bredt temperaturområde samt tester for termisk stabilitet. Også slangens dimensjoner (veggtykkelse, indre og ytre diameter) er standardiserte. I slangenavnet er det inkludert spesielle betegnelser: P, H, L, HI, Y, I samsvar med standarden kan materialet slangen er laget av inneholde tilsetninger som forbedrer dets tekniske parametere ved å øke termisk stabilitet (H), lysstabilitet (L), motstand mot sprekkdannelse (HI), plastisitet (P), og motstand mot økt trykk (Y).

DIN 74323 Det gjelder spiralformede polyamidslanger brukt i de pneumatiske bremserørene til veikjøretøy. Den definerer tester og testmetoder for polyamidslanger brukt i de pneumatiske bremseledningene til veikjøretøy. Testene omfatter parametere som tetthet, smeltetemperatur, vanninnhold, kjemisk motstand (test mot virkningen av mineralsk olje, silikonolje, vann, osv.), motstand mot sprekkdannelse under dynamisk belastning, samt termisk stabilitet.
DIN 74324 Det gjelder enkelte, rette polyamidslanger brukt i pneumatiske bremseledninger for veikjøretøy.
ISO 7628 Standarden gjelder termoplastiske slanger, både enkle og flerlags, rette, som brukes i de pneumatiske bremse systemene til veikjøretøy. Den definerer tester og testmetoder for polyamidslanger brukt i pneumatiske bremserør i veikjøretøy. Testene inkluderer blant annet overflatekvalitet, deformasjon under trykk, påvirkning av kulde, aldring, fuktighetsabsorpsjon, fleksibilitet ved lave temperaturer, spenningskorrosjon, motstand mot etanol, batterisyre, olje, urea og ozon.
ISO 7375 Standarden gjelder for spiralformede termoplastiske slanger brukt i pneumatiske bremse systemer i veikjøretøy med tilhenger.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Spiralformede slanger av polyuretan

Spiralformede slanger av polyuretan

Spiralformede slanger av polyamid (nylon)

Spiralformede slanger av polyamid (nylon)

Slanger for bremse systemer og tilkoblinger med tilhenger

Slanger for bremse systemer og tilkoblinger med tilhenger

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?