Koblinger med klemringer

Kobberrør Klemringskoblinger

Koblinger med klemringer – generelle opplysninger

Universelle koblinger i messing med klemringer for tilkobling av kobber-, stål-, aluminiumsrør etc. samt plastrør og -slanger (f.eks. i polyamid). Klemringer har en dobbel kjegle og en symmetrisk tønneform. Koblingene er i samsvar med EN 1254-2-standarden for installasjonskoblinger for generell bruk laget av kobber og kobberlegeringer.

Ytre diametre til sammensatte rør er fra 4 til 22 mm. Arbeidstrykk (for kobberrør med tykkelse på 1 mm) fra 70 bar (22 mm rør) til 150 bar (4 mm rør). Koblingens tetthet oppnås ved å klemme ringen på røret som skal kobles til og samtidig presse røret med ringen mot hunndelen med bruk av en mutter.

Koblingstilbud inkluderer koblinger for sammensetting av rør (rette koblinger, albuer, T-stykker, K-stykker), koblinger som skal skrues inn i hoveddelen (rette koblinger, albuer, T-stykker, banjoer), reduksjoner, klemringer, muttere og andre. Messingkoblinger med klemringer er beregnet for vann, luft, olje, drivstoff etc., spesielt i installasjoner laget av kobberrør.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

rett kompresjonskobling

Rette koblinger

koblinger for kobberrør

Skottkoblinger

koblinger for stålrør

Vinklede koblinger

vannkobling i messing

Fireveis koblinger

T-stykke i messing for rør

Treveis koblinger

vinkelkobling i messing

Banjo-koblinger

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?