Sikkerhet

  • slider zabezpieczenia 898x290px 2
  • zabezpieczeniai 898x290px
  • slider zabezpieczenia 898x290px

Sikkerhet – generell informasjon

STOPFLEX® er et sikkerhetssystem designet for å beskytte utstyr mot skade og arbeidere mot skader i tilfelle en slange rives løs fra tilkoblingen. En slange som er revet fra koblingen, vil bli holdt på plass med en vaier. En klemme, utstyrt med en gummitetning, sørger for en stabil tilkobling uavhengig av endringer i arbeidstrykket. Systemet er utviklet for hydraulikkslanger med forskjellige typer endestykker (metriske, tommer, flenser, osv.).

Nedenfor er et eksempel på montering av sikkerhetssystemet STOPFLEX® på en hydraulikkslange med en ytre diameter på 24,6 mm, avsluttet med en DKOS-kobling med en M24x1,5 gjenge, skrudd fast til en adapter.

STOPFLEX® system zabezpieczający

I tilfelle et rør blir revet ut fra koblingen, sikrer STOPFLEX®-systemet at slangen stopper, for å unngå “pisk”-effekten. Systemet har blitt testet på en slange som opererer under maksimalt arbeidstrykk definert i henhold til følgende standarder: EN 853, EN 854, EN 855, EN 856, SAE J517. Korrekt funksjon av STOPFLEX®-systemet er kun garantert forutsatt at arbeidstrykket ikke overskrider trykket angitt i de ovennevnte standardene.

zabezpieczenia węży przemysłowych

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste

STOPFLEX system

STOPFLEX® system

 Slangeoppheng laget av polyuretan

Slangeoppheng

laget av polyuretan

Pierścienie ochronne z gumy NBR, EPDM lub silikonu

Beskyttelsesringer

av NBR-gummi, EPDM eller silikon

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?