PTFE-prosesslanger

PTFE-prosesslanger – generelle opplysninger

PTFE-prosesslanger brukt i kjemiske, mat- og farmasøytiske fabrikker for ren og sikker overføring av prosessvæsker. De oppfyller ytelseskravene som omfatter kjemisk motstand mot et bredt omfang av stoffer, en glatt profil for ren og rask flyt, motstand mot høye trykk og vakuum, samt fleksibilitet og motstand mot knekk.

Den viktigste fordelen med prosesslanger er muligheten for å lage slangesett inkludert koblinger – med ensartet innvendig lag av PTFE (Teflon). PTFE-slangen går inn i koblingen og dens PTFE-vegg er faklet på koblingens tetningsoverflate. Slangefletting plasseres på koblingen og strammes med en klemmehylse. På denne måten kommer stoffet som strømmer gjennom slangen kun i kontakt med PTFE som er helt kjemisk motstandsdyktig, noe som eliminerer problemet med korrosjonsbestandighet av metallen koblingene er laget av. I tillegg er koblingens innvendige overflate, dekket av slangens PTFE-vegg, uavbrutt, glatt og fri for knekk – potensielle kilder for bakterievekst, noe som sikrer det høyeste nivået av slangehygiene.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?

FAQ – PTFE-prosesslanger:

Hva kjennetegner prosess teflonslanger?

De kjennetegnes av høy kjemisk motstand, motstand mot høyt trykk og vakuum, god fleksibilitet og motstand mot brudd.

Hvor brukes prosess teflonslanger?

I applikasjoner som krever hygienisk overføring av medier.

Konstruksjonen av slanger med en jevn innvendig profil og rillet utvendig kombinerer fordelene med rillede slanger (fleksibilitet) og glatte slanger (lett å rengjøre, laminær strøm, høyere strømningsrater).

Tilgjengelige tilkoblingsløsninger i en flenset versjon (PTFE-lag utkledd på forseglingsflaten) gir full gjennomgang av slangen langs hele lengden og eliminerer potensielle “døde lommer”.

Er prosess slanger enkle å holde rene?

Slangematerialet (PTFE) har en lav friksjonskoeffisient og “selvrensende” egenskaper. SS fletting er dekket med et glatt, silikon eller EPDM belegg, som også letter vedlikehold av ekstern hygiene.