Industritilbehør

  • Industritilbehør
  • Rustfrie hygieniske koblinger
  • STORZ brannkoblinger

Industritilbehør – generelle opplysninger

Utvalget av industritilbehør som tilbys av Tubes International inkluderer elementer som brukes i konstruksjonen av industrielle installasjoner av rør og slanger for overføring av flytende, gassformige eller faste stoffer (medier). Disse er alle typer koblinger, hurtigkoblinger, slangebeslag, adaptere og forbindelser som utgjør endebeslag og tilbehør for faste – rørledninger eller fleksible trykkledninger – slanger. De brukes til å koble anleggskomponenter til hverandre.

Et annet tilbehørelement er industrielle ventiler som åpner og lukker strømmen av mediet, samt styrer strømningshastigheten. Slangebånd, klemmer og spennhylser fester koblingene til slangene. Andre typer klemmer og holdere brukes til å montere rør og slanger på konstruksjonen. De fleste av disse elementene i industritilbehør arbeider under trykk og i direkte kontakt med mediet, er utsatt for mekaniske og termiske belastninger så vel som for korrosjon og installasjonens ytre driftsforhold.

Industritilbehør inkluderer vanligvis elementer designet for drift ved trykk på opptil flere titalls bar. For høytrykkskoblinger og -beslag, se HYDRAULIKK (HØYTTRYKK). Elementer av industriell pneumatikk er inkludert i PNEUMATIKK. Sprøytepistoler og tilbehør for rengjøring og vask (lavt og høyt trykk), målings- og smøringstilbehør – i de riktige spesielle seksjoner. Noen tilbehørelementer er beskrevet med slanger i delen INDUSTRISLANGER. Ulike typer kompensatorer presenteres i delen KOMPENSATORER.

I tillegg til standard tilbehørelementer, tilbyr Tubes International en rekke spesialiserte elementer til industrielle trykkinstallasjoner, basert på omfattende kontakter med utenlandske og innenlandske produsenter. Vi tilbyr også prosjektering og utførelse av skreddersydde koblinger og beslag for industrislanger i henhold til kundens behov, med alle slags tilkoblinger. Dette sparer våre kunder tid, og dermed ressurser som er involvert i å gjennomføre innkjøpsaktiviteter.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

Klemmer for endestykker og slanger

Klemmer for endestykker og slanger

Rørklemmer for tilkobling

Rørklemmer for tilkobling

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?