Klemmer for montering av rør og slanger

Slangeklemmer

Klemmer for montering av rør og slanger – innledende informasjon

En gummiføret P-CLIP-klemme, som er i samsvar med DIN 3016-standarden anbefales for sikker og vibrasjonsdempende montering av rør, slanger, kabelbunter, korrugerte rør for elektroinstallasjoner (kabelbelegg) etc., når de er utsatt for slitasje og skader. Denne typen klemmer er mye brukt, blant annet for landbruks- og anleggsmaskiner, i konstruksjon av forbrenningsmotorer, jernbaneindustri, for elektrisk utstyr, husholdningsapparater, etc.

Klemmer er laget av en uavbrutt bøyd stålbånd og en gummiflens. Hullene i begge ender av båndet er forsterket med stålplater, noe som sikrer trykkmotstand ved høy mekanisk belastning. Båndet er laget av galvanisert karbonstål (W1) eller AISI 304 rustfritt stål (W4), profilen er laget av EPDM-gummi, som er motstandsdyktig mot vann, slitasje, temperaturendringer og aldring. W4-versjonen anbefales for bruk i den maritime industrien. Klemmen inkluderer ikke skruen, skiven og mutteren.

Andre størrelser og typer klemmer er tilgjengelig på forespørsel (former: A, B, C, E og F) – ta kontakt med Tubes International.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

universelle slanger

P-Clip klemmer av karbonstål, sinkbelagt

universelle slanger

P-Clip klemmer av rustfritt stål

universelle slanger

Rørklemme for tunge belastninger med anti-vibrasjonsinnsats

universelle slanger

Klemmer for eksossystemet

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?