Gjengekoblinger og -adaptere

 Gjengekoblinger

Gjengekoblinger og -adaptere – generelle opplysninger

Gjengekoblinger og -adaptere brukes til industrislanger laget av gummi og plast. Nominelle diametre fra 1/2 ″ (DN13) til 4 ″ (DN100). Arbeidstrykk opptil flere dusin bar. Brukes til alle typer medier: kjemiske stoffer, petrokjemiske produkter, flytende gass – spesielt innen omlasting. Se etter andre typer gjengekoblinger i gruppene: messingkoblinger, CN-koblinger, andre koblinger og i seksjonen KRAFTHYDRAULIKK (HØYTRYKK).

Gjengekoblinger med slangekoblinger brukes ofte for montering på gummislanger og noen industrislanger av plast. Nominelle diametre fra 1/2″ (DN13) til 4″ (DN100). Laget av sinkbelagt karbonstål, rustfritt stål, messing, polypropylen og aluminium. Arbeidstrykk 25 bar (16 bar for aluminium, 6 bar for polypropylen). Installasjon med EN 14420-3 / DIN 2817 skallklemmer (du bør velge koblingen i henhold til slangens indre diameter og slangeveggens tykkelse). De kan også krympes med passende kompresjonshylser. Det finnes også gjengekoblinger med en hakket «hale» med lås for en skallklemme – type VSLR, MSLR og koblinger med en hakket «hale» uten lås, montering med bånd – type VRS, MRS. De har innvendige eller utvendige gjenger av forskjellige typer: BSP, BSPT, NPT, NPS, metrisk, trapesformet. Avhengig av gjengetype oppnås en tett tilkobling ved hjelp av: en flat pakkning, en kjegle (metall – metall) eller en gjenge (teflontape eller flytende eller limforseglingsmiddel). Brukes til alle typer medier: kjemiske stoffer, petrokjemiske produkter, flytende gass – spesielt populær i omlastingsapplikasjoner. For svært aggressive kjemikalier har vi koblinger dekket med et lag av kjemisk motstandsdyktig E-CTFE fluorpolymerbelegg. De er også tilgjengelige i en ledende CF-E-CTFE-versjon (R ˂10^6 Ω).

Industrielle gjengeadaptere er designet for tilkobling av slangesett (slanger med koblinger) og elementer av industrielle installasjoner med arbeidstrykk på opptil flere dusin bar. De er tilgjengelige med dobbeltsidig utvendig gjenge, utvendig og innvendig gjenge, som reduksjonsadaptere og blindlokker. Laget av karbonstål, messing, rustfritt stål, aluminium. For svært aggressive kjemikalier har vi koblinger dekket med et lag av kjemisk motstandsdyktig E-CTFE fluorpolymerbelegg. De er også tilgjengelige i en ledende CF-ECTFE-versjon (R ˂106 Ω). De har ulike typer innvendige eller utvendige gjenger: BSP, BSPT, NPT, metrisk og andre. Avhengig av gjengetype oppnås en tett tilkobling ved hjelp av: en flat pakkning, en kjegle (metall – metall) eller en gjenge (teflontape eller flytende forseglingsmiddel). Avhengig av størrelse, materiale og produsent har koblingene forskjellig utforming av flensen for nøkkel. Brukes til alle typer medier: vann, luft, kjemikalier, petrokjemiske produkter. Ulike typer adaptere finnes også i kapitlene: støpejerns- og ståltilbehør, rustfritt tilbehør, messingtilbehør, messingkoblinger, og i seksjonene KRAFTHYDRAULIKK (HØYTRYKK) og PNEUMATIKK.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

Plastslanger

Komplette koblinger for slanger laget av karbonstål, rustfritt stål, messing og aluminium

Plastslanger

Endestykker med utvendig gjenger

Plastslanger

Gjengeadaptere

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?