Gjengende koblinger med høy presisjon

Gjengende koblinger

Gjengende koblinger med høy presisjon – generelle opplysninger

Gjengede koblinger (adaptere) er beregnet for tilkobling av elementer av presisjonsintallasjoner, og deres tilkobling er forseglet på en konisk NPT-rørgjenge. Det tilbys NPT-gjengeadaptere for BSP, BSPT og UN gjenger, rette koblinger, reduksjonsstykker, muffer, nipler, albuer, T-stykker, K-stykker, propper, plugger og slangekoblinger.

Laget av AISI 316 rustfritt stål (alternativt av messing) med finish av høy kvalitet. NPT gjenger er i samsvar med ASME / ANSI B1.20.1-standarden. Størrelser fra 1/16 ”til 2”. Gjengede koblinger med høy presisjon er designet og mye brukt i viktige installasjoner i kjemisk og petrokjemisk industri, utvinning av olje og gass så vel som i kraftindustri.

For lekkasjefri installasjon av NPT eller BSPT-koblinger med koniske gjenger må du bruke en tetning på gjengen. Tetningen kan være teflontape eller -tråd, eller en flytende fugemasse i form av et anaerobt lim. Det som anbefales for tilkobling av presisjonsinstallasjoner er en teflontape av god kvalitet.

  • både den utvendige og innvendige gjengen skal være rene
  • vi legger tapen på den utvendige gjengen og vrir den rundt i retning som står i samsvar med spiralen til den utvendige gjengen
  • det er nok med to lag teflontape på delene laget av rustfritt stål
  • pass på at tapen ikke henger fra gjengen – slik at den ikke kommer inn i koblingens kanal

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Presisjonsgjengede koblinger

Presisjonsgjengede koblinger

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?