Plastkoblinger og -forbindelser

Tri Clamps DIN 32676

Plastkoblinger og -forbindelser – generelle opplysninger

Slangekoblinger og -forbindelser og gjengede koblinger laget av plast: polyamid, polypropylen, acetal, teflon, PVDF og andre. De er mye brukt i generell industri så vel som i laboratorier, medisin, apoteker, bioteknologi, kjemisk industri, næringsmiddel- og gassindustri. De er beregnet for lave driftstrykk fra 6 til 10 bar.

Slangekoblinger og -forbindelser kan monteres uten bruk av hylser, de kan strammes med klemmer eller koblingers muttere – avhengig av type slange og trykk. De kan brukes til gummislanger og myke plastslanger (PVC, polyuretan, silikon, TYGON® slanger) og stive plastslanger (polyamid, polyetylen, PTFE etc.) eller metallrør.

Gjengede koblinger har BSP-gjenger som standard (men er også tilgjengelig med NPT- og metriske gjenger).

Tri-Clamp (Triclover) flenskoblinger er i samsvar med DIN32676, ISO 2852 og BS4825-standarder.

Plastkoblinger og -forbindelser med krympede slangehaler. Koblinger med utvendige BSPT-gjenger og metriske gjenger (tilgjengelig med NPT-gjenger) laget av polyamid (PA6). Koblinger med slangehaler i acetal (POM). De er beregnet for industrielle applikasjoner, for væsker og gasser. De brukes mye for myke gummi- og plastslanger i bilindustri, husholdningsapparater, kjemisk industri, næringsmiddel- og maskinindustri. Maksimalt driftstrykk er på 10 bar. Montering av NA-koblinger og forbindelser til slanger utføres ved å presse koblingens hale inn i slangen. Hvis slangen er riktig valgt, trenger du ikke bruke klemmer.

Slangekoblinger og -forbindelser, gjengede koblinger og adaptere i polypropylen (PP), PVDF og PTFE (tilgjengelig også i PFA, PEEK). De kommer med BSP, NPT, metriske, Tri-Clamp (Triclover) gjengede forbindelser. Beregnet for sammensetting av slanger og rør med små diametre (ca. 1/8 ″ – 3/4 ″, fra 4 til 19 mm) med tilbehør, i laboratorie- og medisinsk teknologi så vel som i farmasøytisk-, kjemisk- eller næringsmiddelindustri. Materialet koblinger og forbindelser er laget av oppfyller de høye kravene til FDA, EN ISO 22000, CE 2002/72, RoHS, KTW, US Pharmacopoeia Class VI (gjelder for PVDF og PFA). Det er også fri for animalske stoffer (ADI-fri). Koblinger og forbindelser kan dampsteriliseres, autoklaveres, strålesteriliseres (PVDF, PFA), rengjøres og monteres på slangene i cleanroom. EM-koblinger og forbindelser er også tilgjengelig i en elektrisk ledende versjon, med høy motstand mot UV-stråling.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Type produkter:

universelle slanger

Endestykker og koblinger av acetal-kopolymer plast

universelle slanger

Endestykker og koblinger av polypropylen

universelle slanger

Endestykker og koblinger av polyamid

universelle slanger

Endestykker og koblinger av PTFE

universelle slanger

Endestykker og koblinger av PVDF

Produktliste:

universelle slanger

Rette koblinger

universelle slanger

90° albuer

universelle slanger

T-type treveiskoblinger

universelle slanger

Y-type treveiskoblinger

universelle slanger

X-type fireveiskoblinger

universelle slanger

Slangeender

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?