Hydrauliske høytrykksadaptere

Hydrauliske Adaptere for Høytrykk BSP, JIS, NPT, SAE

Hydrauliske adaptere – generelle opplysninger

Hydrauliske adaptere brukes i kraft-hydraulikksystemer for å koble fleksible hydraulikkslanger og rør til andre komponenter i systemet (pumper, ventiler, hurtigkoblinger osv.). De muliggjør endring av tilkoblingstype eller reduksjon av størrelse i henhold til de tilkoblede elementenes koblinger. De er laget av galvanisert karbonstål eller rustfritt stål AISI 316. De kan ha elastomertetninger, for eksempel O-ringer laget av NBR-gummi eller viton. De er designet for det typiske arbeidstrykkområdet i kraft-hydraulikksystemer (omtrent 100 til 400 bar). De kan også brukes ved lavere arbeidstrykk, for generell industriell bruk og i pneumatikk.

Arbeidstrykket til hydrauliske adaptere

Maksimalt arbeidstrykk for en adapter bør vurderes under hensyntagen til en sikkerhetsfaktor som styrken av selve adapteren til trykket samt styrken og tettheten av forbindelsen mellom adapteren og andre tilkoblede elementer. Ved ulike typer og størrelser av tilkoblinger på begge sider, vil adapterens arbeidstrykk bli bestemt av den lavere av disse verdiene.

Materiale og arbeidstemperaturområde

  • Galvanisert karbonstål: fra -40°C til +200°C (ved spesifikke krav til minimum slagfasthet ved negative temperaturer, vennligst kontakt Tubes International; over 100°C anbefales justering av arbeidstrykket).
  • Rustfritt stål AISI 316: fra -270°C til +800°C (over 100°C anbefales justering av arbeidstrykket).
  • Tetninger: NBR (nitril): fra -25°C til +100°C; FKM (viton) fra -20°C til +200°C.

Tetningen av adaptere under tilkobling utføres ved hjelp av Teflon-tape, metall-gummi eller kobberpakninger, samt på en 60° kjegle.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

universelle slanger

Høytrykksadaptere av karbonstål

universelle slanger

Høytrykksadaptere av rustfritt stål

universelle slanger

BSP-adaptere

universelle slanger

NPT-adaptere

universelle slanger

Metriske adaptere

universelle slanger

SAE-flenseadaptere

universelle slanger

JIS-adaptere

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?