Symmetriske klokoblinger

klokoblinger

Symmetriske klokoblinger – generelle opplysninger

Symmetriske klokoblinger har en symmetrisk struktur av tilkoblingsdelen (begge deler av koblingen er de samme – det er ingen forskjell mellom en kobling og en plugg). Takket være dette kobles de enkelt og raskt med hverandre – ved å presse begge halvdelene sammen og rotere dem. Du må bare huske at du kan bare koble elementer med samme avstand mellom klørne. Symmetriske klokoblinger kjennetegnes av en stor, uforstyrret strømningsdiameter og er relativt motstandsdyktig mot forurensning og ytre skader.

De symmetriske klokoblingene er beregnet for overførings- og omlastingsinstallasjoner for vann, andre flytende stoffer og løsmasser. De er mye brukt i brannslukking, men også i vannings- og dreneringssystemer så vel som kjemisk industri, matindustri, marine industri, bygg og landbruk.

Det er mange standarder for symmetriske klokoblinger:

NOR-koblinger (også kalt Norlås) er symmetriske koblinger av norsk opprinnelse. De har to klør og en roterende låsering sikret med en skrue. De finnes i 3 størrelser med forskjellig avstand mellom klørne: Lås 1 – avstand 83 mm, Lås 2 – avstand 66 mm, Lås 3 – avstand 50 mm. Arbeidstrykk 10 bar. De skal ikke brukes ved undertrykk. Mye brukt i Norge som brannskoblinger og for vannutvinningssystemer så vel som i global skipsbygging og offshore (spesielt Lås 2). Vi har NOR-koblinger med en slangekobling, BSP innvendige og utvendige gjenger, blindlokker. Standardmaterialet til NOR-koblinger er bronse. Laget av bronse, er de motstandsdyktige mot salt sjøvann og tøffe værforhold. NBR-pakkning.

Symmetriske ROTTA (ROTH) koblinger i henhold til russiske standarder. De kjennetegnes ved en enkel konstruksjon i ett stykke med 3 klør. De er tilgjengelige i to størrelser: DN50 og DN70 med forskjellig avstand mellom klørne. Standardmaterialet er bronse med NBR-pakkning. Motstandsdyktig mot korrosjon og tøffe arbeidsforhold. Brukes hovedsakelig i trykkinstallasjoner for vann og brannsikringssystemer på skip. Arbeidstrykk 10 bar.

Produktutvalget inkluderer ROTTA-koblinger med sen slangekobling, ROTTA-koblinger med innvendig eller utvendig gjenge, blindlokker og pakkninger.

Symmetriske koblinger designet i samsvar med den russiske standarden GOST 28352-89 (eldre standard GOST 2217-66). Mye brukt i brannslokkingsutstyr i post-sovjetiske land, Cuba og Vietnam. Brukes også på skip og oljerigger. De har en todelt konstruksjon med et roterende feste med to klør og brukes til trykk- så vel som suge- og trykkapplikasjoner. De mest populære størrelsene er: DN50 – kløravstand 78 mm, DN70 – avstand 95 mm og DN 80 – avstand 107 mm. De er tilgjengelige i bronse (marine applikasjoner) og i aluminium (standard brannvernapplikasjoner). NBR-pakkning. Arbeidstrykk 10 bar.

Tilbudet inkluderer GOST-koblinger med en slangekobling, GOST-koblinger med innvendig og utvendig gjenge, blindlokker og pakkninger.

Symmetriske klokoblinger i henhold til svensk SMS-standard. De brukes til trykkformål i brannslokkingsinstallasjoner og på skip. Det finnes to størrelser på koblinger: DN32 med en avstand på 41 mm og formen til en typisk klokobling, og DN63 med en avstand på 76 mm og én bred klo. Koblingen til DN63-slangen med en roterende feste er i tillegg utstyrt med en låseknapp. Laget av sjøvannsbestandig bronse. NBR-pakkning. Arbeidstrykk 10 bar.

Tilbudet inkluderer SMS-koblinger med en slangekobling, SMS-koblinger med innvendig og utvendig gjenge, blindlokker og pakkninger.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste – NOR koblinger:

symmetrisk koblinger

NOR koblinger

med slangetilkobling

symmetrisk kobling med utvendig gjenge

NOR koblinger

med indre gjenger

kobling med utvendig gjenge

NOR koblinger

med ytre gjenger

symmetrisk kontakthette

Endelokk for NOR kobling

pakning for symmetrisk kontakt

Tetninger for NOR kobling

Produktliste – ROTTA koblinger:

kobling med ende for symmetrisk kobling

ROTTA koblinger

med slangetilkobling

symmetrisk kontakt med innvendig gjenge

ROTTA koblinger

med indre gjenger

symmetriske koblinger GW

ROTTA koblinger

med ytre gjenger

symmetrisk hurtigkobling

Endelokk for ROTTA kobling

ROTT-kobling i rustfritt stål

Tetninger for ROTTA kobling

Produktliste – GOST koblinger:

gost rustfri kobling

GOST koblinger

med slangetilkobling

gost koblingssokkel

GOST koblinger

med indre gjenger

symmetriske vannkoblinger

GOST koblinger

med ytre gjenger

symmetrisk koblingshette med kjetting

Endelokk for GOST kobling

pakning for vannkobling

Tetninger for GOST kobling

Produktliste – SMS koblinger:

rustfri kobling SMS

SMS koblinger

med slangetilkobling

kobling kobling kobling symmetrisk SMS

SMS koblinger

med indre gjenger

symmetrisk kobling med utvendig gjenge

SMS koblinger

med ytre gjenger

endehette for kobling

Endelokk for SMS kobling

pakninger for symmetriske koblinger

Tetninger for SMS kobling

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?