HAMMER LUG-koblinger

HAMMER LUG koblinger

HAMMER LUG-koblinger – generelle opplysninger

HAMMER LUG-koblinger, også kjent som WECO-koblinger, er designet for hurtigkobling av rørledninger og fleksible slanger i petroleumsindustrien. De brukes ofte på land- og sjøboretårn for å overføre alle medier: olje, gass, boreslam, sement, vann, luft.

I henhold til koblingens navn strammer du HAMMER LUG-koblingen og skruer den av med en hammer – uten bruk av spesialverktøy. HAMMER LUG-koblinger består av en del med en utvendig gjenge og en innvendig kjegle (hunndel), en sfærisk ende (hanndel) og en mutter med en innvendig gjenge som presser den sfæriske enden mot hunndelens kjegle. Pakkning (avhengig av type) skjer ved kulens kontaktpunkt med kjeglen (metall / metall), eller ved hjelp av ekstra gummipakninger (en O-ring eller en leppetetning). Koblingsgjengen (gjelder både for mutteren og hunndelen) er en ACME trapesgjenge (standard eller modifisert). Tilkoblinger til installasjonen har NPT innvendige gjenger eller er beregnet for å bli påsveiset.

HAMMER LUG-koblinger er laget av høyfast stål: ASTM A105 karbonstål (for arbeidstrykk lavere enn 414 bar – 6000 PSI) eller 4130 kromolybdenstål (for høyere trykk).

HAMMER LUG-koblinger kommer i spesifikke typer (Figur), og hver av dem, uavhengig av størrelsen, er beregnet for et bestemt arbeidstrykk og bruk, og delene av koblingen er malt med en bestemt farge, noe som gjør det lettere å identifisere dem. Størrelser på HAMMER LUG-koblinger er fra 1″ ”til 12″” (avhengig av koblingstype).

HAMMER LUG-koblinger har en meget solid konstruksjon. De er laget kun av sertifiserte materialer, med full sporbarhet. Arbeidstrykk ved omgivelsestemperatur fra 35 bar (500 PSI) til 1378 bar (20 000 PSI). De er typegodkjent av Det Norske Veritas (DNV). HAMMER LUG-koblinger beregnet for bruk med hydrogensulfid (H2S), motstandsdyktig mot hydrogensprøhet, som oppfyller kravene i NACE MR-01-75, er også tilgjengelige.

Endestykker for HAMMER LUG-slangene – HAMMER LUG-koblingene kan integreres med slangens endestykker (“haler”) eller skrus på med NPT-koblingsgjenger på relevante endestykker. Avhengig av anvendelsen og arbeidstrykket brukes industrielle slanger for vann (f.eks. MONTANA 20 bar), slanger for petroleumsbaserte stoffer (f.eks. FUEL HARDWALL 30 bar), slanger for betong (f.eks. SHANNON 80 bar), gummi hydraulikkslanger (f.eks. R15 420 bar) og de relevante typene HAMMER LUG-koblinger, for eksempel type 206 (138 bar), type 1502 (1034 bar).

HAMMER LUG rørformdeler – disse formdelene har en integrert konstruksjon (ingen sveisede deler) og brukes for olje, gass, borevæske, sement, vann, luft. De anvendes i operasjoner som skylling, frakturering, sementering, måling av reservoarparametere og i choke- og kill-linjer. De er laget av krom-molybden-stål og er tilgjengelige i størrelser fra 1″ til 3″, i ulike konfigurasjoner – som albuer, tee-stykker, kryss, rørtilkoblinger (pup joints), og er avsluttet med HAMMER LUG-koblinger eller NPT-gjenger. Arbeidstrykket avhenger av typen HAMMER LUG-kobling, for eksempel 414 bar (6000 PSI) for type 602, 1034 bar (15000 PSI) for type 1502. Det finnes også en versjon som kan brukes med hydrogensulfid.

Produktliste:

Hammer Lug lavtrykkskoblinger for generelle bruksområder

Hammer Lug lavtrykkskoblinger

for generell bruk

koblinger for boring

Hammer Lug middeltrykkskoblinger

for generell bruk

Hammer Lug gjengede koblinger

Hammer Lug høytrykkskoblinger

for generell bruk

koblinger weco industrikoblinger

Hammer Lug endestykker

for slanger og komplette fleksible ledninger

koblinger for gruvedrift med ACME-gjenger

Hammer Lug roterende koblinger

høytrykkskobling Hammer Lug

Hammer Lug rørformdeler og tilkoblinger

Hammer Lug tappventil

Hammer Lug ventiler

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?