Rengjøring av slanger og hydrauliske rør

Som en del av vårt tilbud tilbyr vi rengjøring av slanger og hydrauliske rør med Ultra Clean® -systemet, som sikrer renheten av den flytende hydraulikkoljen og forhindrer skader på hydrauliske komponentene.

Rengjøring av slanger og hydrauliske rør

Opptil 80% av feil i hydrauliske systemer skyldes forurensning

Hydrauliske komponenter, for eksempel pumper, distributører, ventiler, stempler, er laget med samme presisjon som klokkedeler, og deres drift i miljøet med skitten olje forårsaker irreversible skader på kort tid. Hyppige oljeskift genererer ekstra kostnader, noe som betydelig påvirker totale driftskostnader av maskiner og utstyr. Reduksjon av forurensning i det hydrauliske systemet kan oppnås ved å installere rene hydrauliske komponenter allerede når vi bygger systemet.

Rengjøring av slanger

Skjæring

Å skjære både gummi og termoplastiske hydraulikkslanger skaper støv som forblir inne i slangen.

Oljen i det hydrauliske systemet strømmer gjennom alle dets elementer, det vil derfor være risiko for at en installasjon av ny urenset slange vil forårsake umiddelbar forurensning av systemet som kan føre til systemsvikt (metallfiler fra stålflettet, gummistykker, sot, etc.).

Industri Slange Rengjøring

Rengjøring

Rengjøring består i å skyte renseprosjektiler gjennom slangen ved bruk av trykkluft, og deretter lukke endene på den ferdige slangen med varmekrympbare plugger.

Rengjøring av slanger gjør det mulig å oppnå renhet av hydraulikkoljen på nivå 18/16/13 i henhold til ISO 4406-standarden (oljens renhet bestemmes på grunnlag av mengden av forurensninger på en bestemt størrelse i 1 ml prøven av den testede oljen). Oljens renhet i henhold til den ovennevnte standarden bekreftes av en analyse utført med en laserdetektor

beskyttet industrislange med varmekrympbar folie

Lukking

De rensede slangene skal beskyttes med varmekrympbare plugger. Pluggene installeres med bruk av varm luft. Varmekrympbare plugger etterlater ingen smuss. Så lenge de er på endene av en tidligere rengjort ledning, garanterer de at den fortsatt er ren. Fjernelse av pluggene krever ingen ekstra verktøy.

  • pluggemateriale som er motstandsdyktig mot slag og slitasje
  • tett beskyttelse mot smuss og støv
  • lynrask montering
  • en stripe for rask fjerning av pluggen
  • størrelsesområde opptil 2 “(indre diameter på slangen)

Levering av rene og forseglede hydrauliske ledninger er mulig takket være Tubes Internationals Ultra Clean® -utstyr.

Vil du finne ut mer?