Koblinger for innvendig krymping

Koblinger for innvendig krymping

Koblinger for innvendig krymping – generelle opplysninger

Systemet for innvendig krymping muliggjør en permanent og sikker tilkobling av koblingene og slangen, og sikrer full, uforstyrret passasje gjennom koblingen av den fleksible slangen. Systemet bruker kaldtrekking-prinsippet. Klemverktøyet er en herdet kjegle hvis diameter i arbeidsdelen er større enn den indre diameteren til koblingen når den ikke er fastklemt. Under klemmen trekkes kjeglen inne i koblingen, og utvider den til en passende diameter. Slangedelen av koblingen – “halen” utvider slangen med å presse den mot hylsen. Som hovedregel er hele prosessen reversert sammenlignet med tradisjonell utvendig hylsekrymping. Koblingen gjøres fra innsiden og ut.

Innvendig Krymping

Den største fordelen med innvendig krymping fremfor utvendig krymping er den økte strømmen gjennom slangen fordi:

  • ved tradisjonell utvendig krymping begrenser koblingen som er satt inn i slangen passasjens diameter med tykkelsen på veggene til koblingens hale;
  • ved innvendig krymping presses praktisk talt hele tykkelsen av koblingens halevegger inn i slangen, diameteren på koblingens passasje etter krymping tilsvarer den indre diameteren til slangen (Dk = Dw).

Økning av strømningshastigheten reduserer mediets omlastingstid, noe som gir betydelige økonomiske fordeler. En annen viktig fordel er manglende hindringer og strømningsforstyrrelser ved koblingens kanter, noe som er spesielt viktig når koblingen brukes med løse og halvflytende materialer (granulater, korn, sement, betong etc.). Systemet for innvendig krymping kan brukes til de fleste industrielle gummislanger i diametre fra 2 “(DN50) til 12” (DN300), spesielt for vann- og luftslanger, slanger for drivstoff og andre petroleumsstoffer, overføringsslanger for faste stoffer, slanger for matstoffer.

For innvendig krymping brukes det spesielle koblinger og hylser (TM-type). Hylsen må velges for gitt slanges DN og dens ytre diameter Dz. Installasjon i henhold til IT-86 manualen. Maksimalt arbeidstrykk for koblingen som er krympet inne i slangen er 20 bar. Det maksimale arbeidstrykket til hele slangesettet er ytterligere begrenset av arbeidstrykket til koblingens forbindelse (f.eks. PN16-flens) og slangens arbeidstrykk.

Utvalg av koblinger og hylser

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

innvendige koblinger for industrislanger

Koblinger for innvendig krymping

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?