Spiralslanger i stål

Stål Spiralslanger

Spiralslanger i stål – generelle opplysninger

Spiralslanger av metallstrimmel («Peschelslanger») er laget med spiralvikling av en profilert metallstrimmel. De mest brukte materialene er galvanisert karbonstål og rustfritt stål. Profileringen av båndet sikrer gjensidig sammenlåsing av kantene og slangens fleksibilitet. I tillegg kan det brukes ulike typer pakkninger. Disse slangene er generelt beregnet for overføring av damper og løse materialer, for svært lavt trykk, vakuum eller som beskyttelse.

Spiralslanger i stål deles inn i GRIPLOCK- og INTERLOCK-slanger. GRIPLOCK-slanger kan, avhengig av deres diameter, være av en type som holder bøyningsformen eller som ikke holder den. INTERLOCK-slanger holder ikke bøyningsformen og har en tetning i form av en kobber-, gummi- eller bomullstråd.

02338ede weze stalowe zwijane

Slanger for avsug og utløp av støv, gasser og avgasser:

Spiralslanger brukes ofte som avsugsslanger for ulike typer røyk, gasser, støv og avgasser. De kan brukes ved betydelig høyere temperaturer enn avsugsslanger i plast og de har høyere mekanisk motstand. De er vanligvis montert med spesielle klemmer eller bånd. Leveres klippet til den passende lengden.

Overføringsslanger – for løse materialer:

Spiralslanger montert med klemmer eller levert som ferdige slangesett med ulike typer påsveisede koblinger, f.eks utvendige og innvendige gjenger eller koblinger som f.eks CAMLOCK, GUILLEMIN, STORZ og flenskoblinger. Brukes til å overføre ulike typer granulater, løse materialer med økt slitasje eller aggressivitet, sement, korn, osv., som overføres med svært lave trykk

Beskyttelsesslanger:

Spiralslanger er svært godt egnet til å beskytte delikate slanger som arbeider under vanskelige arbeidsforhold.

Brukt som:

  • beskyttelse mot slitasje av plastslangen,
  • beskyttelse mot knekk – for stor bøyning,
  • beskyttelse av den ytre fletten,
  • beskyttelse mot sprut av lettmetaller, for eksempel aluminium,
  • beskyttelse av en ledningsnett (f.eks. hydraulisk, elektrisk).

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

galvaniserte stålrør

Galvaniserte stålslanger

rustfrie stålrør

Rustfrie stålslanger

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?