Påfyllingstilbehør

Påfylling stilbehør

Påfyllingstilbehør – generelle opplysninger

Påfyllingstilbehør brukes til væsker (vann, løsninger, kjemikalier, løsemidler, petroleumsstoffer, oljer, drivstoff, matstoffer) for industriell påfylling av tanker, distribusjon, pakking av produkter i mindre pakker, transport for påfylling av kjøretøytanker. Ved valg av påfyllingstilbehør bør det tas hensyn til materialenes korrosjonsbestandighet!

Manuelle pistoler for påfylling av drivstoff (bensin, diesel), oljer, kjemikalier, AdBlue. Laget av plast (polypropylen, polyamid), aluminium, rustfritt stål. Utarbeidet for samarbeid med drivstoffdispensere, også disse som automatisk stanser mediumstrømmen. Avsluttes med en roterende kobling med en innvendig gjenge eller en slangekobling. Strøm fra flere dusin til hundre flere dusin l/min.

Vridde gjengede koblinger, laget i samsvar med EN 14424-standarden, beregnet for gummislanger og enkelte typer termoplastslanger, med myk tekstilarmering (uten en metalltrådspiral). De gjør det mulig å utføre montasje flere ganger og montasjen kan utføres på stedet ved bruk av enkle verktøy. De kjennetegnes av små dimensjoner og ergonomisk form som gjør det lettere å betjene og rengjøre dem. Arbeidstrykk 16 bar, 25 bar for størrelser opp til DN25mm, arbeidstemperatur fra -20ºC til + 65ºC (fra -30ºC til + 70ºC for LPG) – i henhold EN 14424-standarden. Det er mulig å bruke dem til et bredere temperaturområde – ta kontakt med Tubes International. De er mye brukt i drivstoffsektoren i drivstoff- og gassdistribusjonslinjer (f.eks. LPG). De kan også brukes til vann, kjølevæsker og noen kjemikalier. Bortsett fra den grunnleggende versjonen laget utelukkende (kobling og hylse) av messing, er de tilgjengelige i forkrommet messing og i rustfritt stål (kobling) med forkrommet messinghylse.

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Produktliste:

bensinpåfyllingspistol

Pistol for fylling av diesel

pistol for påfylling av diesel

Pistol for fylling av bensin

adblue-pistol for påfylling av drivstoff

Pistol for fylling av AdBlue

dyse til drivstoffslange

Skruende drivstoffender EN 14424

med indre eller ytre gjenger

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?