Beskyttelser – generell informasjon

a06da987 slider oslony wysokotemperaturowe

Beskyttelser – generell informasjon

STOPFLEX® er et sikkerhetssystem som beskytter utstyr mot skade og arbeidere mot skader i tilfelle en slange rives løs fra endefestet. En slange som rives løs fra endefestet vil bli holdt på plass av en wire. En klemme utstyrt med en gummitetning sikrer stabil festing uavhengig av endringer i arbeidstrykket. Systemet er utviklet for hydraulikkslanger med forskjellige typer endefester (metriske, tommer, flens, osv.).

 

Nedenfor er et eksempel på montering av STOPFLEX® sikkerhetssystemet på en hydraulikkslange med en ytre diameter på 24,6 mm, avsluttet med en DKOS-endefeste med en M24x1,5 kvinnelig gjenge, skrudd på en kobling.

340a25ab safety systems 1100x800pxen 768x559 1

I tilfelle en slange rives løs fra endefestet, sikrer STOPFLEX®-systemet at slangen stopper, og unngår dermed “svipeeffekten”. Systemet har blitt testet på en ledning som opererer under maksimalt arbeidstrykk for slanger, definert i henhold til følgende standarder: EN 853, EN 854, EN 855, EN 856, SAE J517. Korrekt funksjon av STOPFLEX®-systemet er kun garantert så lenge arbeidstrykket som er angitt i de nevnte standardene ikke overskrides.

655347d1 zabezpieczenie

Katalog
Last ned

Salgsnettverk
Se

Forespørsel
Send

Liste over produkter fra “PYRO”-familien:

Høytemperaturbeskyttelser fra “PYRO”-serien er laget av glassfiber belagt med silikon i en rustfarge. De er motstandsdyktige mot flammer, slitasje, oljer, drivstoff og de fleste industrielle kjemikalier.

Driftstemperatur: fra -54°C til +260°C

Maksimal temperatur: +1090°C i 15–20 minutter; +1650°C i 15–30 sekunder

kjoleslanger

STOPFLEX®-systemet

kjoleslanger

WHIPCHECK®-systemet

kjoleslanger

Slangeoppheng laget av polyuretan

kjoleslanger

Beskyttelsesringer av NBR-gummi, EPDM eller silikon

Trenger du hjelp til å velge produkt eller har du ikke funnet riktig produkt?